DOE DINSDAG 29 DECEMBER 2020 MEE MET:

Scoor nu jouw tickets en een Vitesse borrelbox!

Bekijk de promo van de Online Quiz Show!

Doe mee met jouw eigen vriendenteam
of sluit je aan bij jouw favoriete horecazaak

We kijken tijdens een spetterende liveshow met een koud blik Heineken terug op een jaar om snel te vergeten. Ook al weten we dat 2020 een jaar was dat in elk geschiedenisboek zal belanden. Van IJsland tot Noord-Korea en van Liechtenstein tot de VS. Speel met jouw vriendengroep, familie, collega’s, Tindermatches of lekker met jezelf en maak kans op ons positief geteste prijzenpakket. Daarnaast steun je met jouw deelname ook je lokale horecaondernemer.

Reserveer tickets voor de quiz

5/5

En bestel alvast een lekkere borrelbox van Vitesse voor bij de quiz!

Let op! Een borrelbox is exclusief ticket

Speel mee, maak kans op prijzen en steun tegelijk jouw favoriete horecazaak Vitesse!

Op dinsdag 29 december organiseren Stream&Social en My Horeca Events de ‘Better Luck Next Year’ Eindejaarsquiz. Wij willen met deze quiz het moeilijke jaar voor horecaondernemers toch nog een beetje positief afsluiten. Deelnemers kunnen zich aansluiten bij hun favoriete horecazaak. Zij zullen hier een ticket kopen waarvan een deel van de opbrengst naar de zaak gaat. Daarnaast zullen de horeca zaken leuke borrelpakketten aanbieden. Hiervan gaat de volledige opbrengst naar de aangesloten horecazaak. Dus bestel deze vooral!

Wanneer je je aansluit bij een horecazaak speel jij met de kroeg mee in teamverband. Er wordt een gemiddelde genomen van alle deelnemers van de kroeg/restaurant. Het winnende team kiest een horecazaak waar een deel van de opbrengst aan wordt gedoneerd. Daarnaast doen álle deelnemers ook mee voor individuele prijzen. De beste 3 deelnemers winnen een toffe prijs. 

Speel live in teams met interactieve buzzers

Gebruik jouw telefoon of tablet als live buzzer en volg de quiz op de laptop. Wil jij de volledige ervaring? Stream dan de quiz naar de TV of Beamer terwijl je de antwoorden via de laptop met teamgenoten overlegt!

Van stamkroeg tot lievelingsrestaurant, Van koffiehuis tot koffietent. Van snackbar tot sterrenzaak. Laat zien wat je in huis hebt aan parate kennis, snelheid en bovenmenselijk IQ en zorg ervoor dat je in 2021 nog lekker buiten de deur kan happen bij jouw favoriete etablissement. Want laten we eerlijk zijn: Zo lekker zijn de boerenkoolstamppot van je moeder of die magnetronhap van de Jumbo nou ook weer niet. Daarom doneren wij van elke deelnemer een substantieel bedrag aan een horecaonderneming naar keuze!

Koop hier je tickets en borrelbox voor deze een onvergetelijke avond. Een avond vol online sociale speelplezier is gegarandeerd!

Deel dit evenement met je vrienden of familie

Share on email
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter
Share on google

Hoe ziet de 'Better Luck Next Year Quiz' eruit?

De quiz bestaat uit 6 themarondes met elk afwisselende vragen en duurt in totaal 90 minuten. Om de sfeer erin te houden worden de rondes afgewisseld met minigames, live muziek, leuke filmfragmenten en houden we tussendoor pauze om even de beentjes te strekken en gezellig met elkaar te kletsen.

Voorbeeldprogramma Online Pubquiz

Variërende quizvragen en rijk aan multimedia

Hoogwaardige visuals voor een spetterend effect

Hoogwaardige visuals voor een spetterend effect

Bestel hier alvast een lekkere borrelbox van Vitesse voor bij de quiz!

Vragen of opmerkingen? Bel of mail ons gerust!

Stuur een bericht

Contactgegevens

Schrijf je in als horecazaak

Zodra je bent ingeschreven krijgt jouw zaak een eigen couponcode. Voor iedere ticket die met deze code is gekocht ontvang je €5.

Wat gebeurt er na jouw inschrijving?

Maar dat is nog niet alles!

De drie beste spelers winnen een dinerbon

De top drie individuele winnaars krijgen van ons een dinerbon ter waarde van een percentage van het inschrijfgeld (10%, 5% en 3%) om te besteden bij de zaak waar ze zich hebben ingeschreven.